Varras anyajegy

Jó napot kívánok!

 

A tegnapi nap folyamán vettem észre a hasamon egy jóideje meglévő anyajegy változást. A formája nem változott, de a tetején sötét foltok jeletnkeztek. Mintha varas lenne. Nem emlékszem rá, hogy beütöttem volna. A hétvégén fizikai munkát végeztem, elég hosszú ideig, de nem éreztem fájdalmat és vért sem vettem észre.

Körülötte változatlan a bőr, nincs piros folt fájdalmat, irritációt sem érzek (talán egy kis bizsergést, hogy ott valami nem stimmel, de ez szerintem csak amiatt, hogy észrvettem) . Munkám miatt nem tudok ellátogatni azonnal orvoshoz. Nagy lehet a baj?

 

Válaszukat köszönöm!

Szép Napot kívánok!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza anyajegy témában

Kedves Kérdező!

Az anyajegyek életünk folyamán változhatnak, ami még nem jelent feltétlenül rosszindulatú elváltozást. Bár nagyon jól leírta az "anyajegye" megjelenését, ebből még nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy mekkora lehet a baj. Szükség van dermatoszkópos anyajegy vizsgálatra, hogy egyértelműen el lehessen dönteni a kérdést.Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 27., 17:01; Megválaszolva: 2009. június 27., 17:01
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Festékes anyajegy
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Anyajegyelváltozás
Anyajegy
Szövettani eredmény értelmezése