Anyajegy végbélnyíláson

Tisztelt doktorÚr/Nő

elég cikis kérdésem lesz nemrégiben észrevettem egy anyjegyet (sötétbarna normális, kis méretü) a végbélnyilásomnál.Nem belül de azon a részen ahol a bőr már kezd behuzodni.Tudom ez önmagában is érdekes hogy lehet ott észrevenni.Felesleges magyarázkodnom de semmi ferde hajlamom nincs.és egy ugyanilyen anyajegy van a herezacskomon is. Őn szerint az ilyen helyen lévő anyajegyek lehetnek veszélyesek, Ön szerint feltétlenül meg kellene nézetnem? Herezacskó lévővel még semmi gondom nem lenne na de a végbélnyilásomat mutogatni főleg hogy a nagyitóval kellene megnéznie.Én vagyok a "szenvedő" alany de bevallom én magam is humorosnak találom ezt.Remélem maga is nevetett egy jót vagy legalább mosolygot egyet.De szeretném ha komolyan választ kapnék erre.köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza anyajegy témában

Kedves Kérdező!

A végbél környékén is lehet anyajegy, és sajnos a krónikus irritáció miatt fokozott veszélyt jelent a malignus elfajulásra. A herezacskón lévő anyajegy nem annyira "veszélyes", de azért mutassa meg évenként mind a kettőt személyesen bőrgyógyásznak.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 25., 09:47; Megválaszolva: 2009. június 25., 09:47
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Festékes anyajegy
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Anyajegyelváltozás
Anyajegy
Szövettani eredmény értelmezése