Ezüst kolloid

Tisztelt Doktor!

Nemrég hallottam egy szerről ami ezüst kolloidot tartalmaz. Kiváncsi lennék, hogy a leírtakba szereplő hatásokat el lehet- e hinni. Például a szervezetben található virusok, baktériumok, gombák kiirtására jó-e. Engem konkrétan a bélgomba érintene. És mennyi idő után hatnak ezek a készitmények?

Másik kérdésem, hogy az normális -e, hogy valakinek a comtöve barnásan el van szineződve. Nem okoz viszketést, leginkább esztétikailag zavaró. Hogyan lehetne eltüntetni?

Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bőrfertőzés témában

Kedves Kérdező!

Az ezüst kolloid jó hatású szokott lenni a fertőzésekre, elpusztítja őket. A hatása napok alatt jelentkezik. Ha a combtő barnásan elszíneződött, akkor gombás vagy bakteriális fertőzés állhat a háttérben. Gombavizsgálat lenne szükséges, és ha nem tenyészik ki gomba, akkor ún. erythrasma  nevű bőrfertőzése van, melyre eryhtromycin vagy clindamycin hatásos szokott lenni.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 12., 09:39; Megválaszolva: 2009. június 12., 09:39
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Az ótvar megelőzése
Már kiskoromban is rengeteget szenvedtem a streptococcus bacijaitól. Mivel télen valószínű tele vagyok vele a megfázásos időszakban úgy 3éve mindig...
Rosacea bőrbaj
Tisztelt doktornő! Anyukám problémája miatt írok. Ő jelenleg kórházban van, nőgyógyászati nagyműtéte volt. Ott bőrproblémájával most nem...
Az orr varasodása belül
Tisztelt Szakorvos! Az USA-ban elek, munkakorom hazi betegapolo. Uj munkat kezdtem ket hete. Ejszakai munka, a beteg hazaban kell aludni az altaluk...
Miért viszket,és váladékozik?
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás