Bőr alatti kiütés

Tisztelt DoktorÚr/Nő! Egy olyan problémával fordulnék önhöz, ami már évek óta évente egyszer, de kétszer is akár előfordul, viszont amióta szeptemberben szültem folyamatosan fennáll. Általában a hüvelykujjamon, de valamikor a mutatóujjamon is megjelennek bőr alatti "kiütések", legalább is én így nevezem őket. Ezek nem pirosak, hanem sötétebb bőr színűek, és olyan mintha kis lyukacskák lennének a bőröm alatt, képet is csatoltam róluk, remélem látszanak. Érzéketlen is ezeken a pontokon a bőröm. Ezen felül egy idő után, gondolom ahogy kopik a bőröm, vagy nem tudom, a felszínre kerülnek, és sebesek lesznek, és ott érzékeny a bőröm is. Nem tudom mi lehet ez, vagy mit tehetnék ellen, vagy valamilyen vitaminpótlásra lenne szükség? Köszönöm előre is a segítséget! Üdvözlettel, Melinda

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza kiütés témában

Egyfajta baktérium okozza a panaszait. Amikor kijönnek a kiütések, akkor kezelje a tüneteit Zindaclin géllel naponta 2x.

Kérdés: 2021. január 16., 15:09; Megválaszolva: 2021. február 16., 18:43
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon