Kemoterápia utáni ritka haj.

Tisztelt doktornő/doktor úr! 16 évesen kezdtem a kemót (heredaganat) és kb. 8 hónapig tartott. A kezelés után nem egészen egy hónappal nőtt ki a hajam, ami pár hétig erősödött és azóta is olyan szinten stagnál. Azonban nagyon ritka. Olyannyira, hogy azóta is inkább kopasz vagyok. Gondoltam majd megszokom. Most 21 éves vagyok és még mindig az az első gondolatom amikor tükörbe nézek; hogy ez nem én vagyok. Nem szeretnék kopasz maradni, de a hajamat még csak egy- vagy fél centire sem hagyhatom meg, mert szörnyen ritka és a meglévő hajszálak is vékonyak. Tudnék ezellen tenni valamit?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza hajhullás témában

A meglévő hajhagymákat lehet stimulálni hajnövesztő mezoterápiás készítményekkel. Illetve érdemes lenne egy endokrinológia vizsgálat is.

Kérdés: 2020. október 27., 20:56; Megválaszolva: 2020. november 23., 10:43
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
COVID utáni hajhullás
Örökletes hajhullás
Korai hajhullás
Tisztelt Doktornő! Fiam 18 éves. 4 hónapja kezdődött a hajhullása. Labort is csináltattunk, ami eltérés van, a TSH: 5,13 mU/L (0,4-3,7) ; AST: ...
Arcszőr hullás
Tisztelt Cím! A problémám a következő lenne: Kb. 1 éve begyulladt egy fogam, amit aztán gyökérkezés követett. Egy ideig elvoltam vele, majd...
Kóros-e a hajhullás
Tisztelt Doktornő! 9 éves lányomnál kb. 2 hete napi szintű nagyobb mennyiségű haj kifésülését észlelem. 3 napja számolom. 160 szál, egy...