• Kemoterápia után is ritka haj.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/doktor úr! 16 évesen kezdtem a kemót (heredaganat) és kb. 6-7 hónapig tartott. A kezelés után nem egészen egy hónappal nőtt ki a mostani hajam, azonban nagyon ritka. Olyannyira, hogy azóta is inkább kopasz vagyok. Gondoltam majd megszokom. Most 20 éves vagyok és még mindig az az első gondolatom amikor tükörbe nézek; hogy ez nem én vagyok. Olyan, mintha csak a fele hajhagyma maradt volna meg a kemó után. Nem szeretnék kopasz maradni, de a hajamat még csak egy- vagy fél centire sem hagyhatom meg, mert szörnyen ritka. Tudnék ezellen tenni valamit?

        Dr. Bodnár Edina válasza a Hajhullás témában

        Van úgy hogy csak alvó állapotban vannak a hajhagymàk, és utána felélednek, de a serdülőkorban kapott kemoterápia nagyon káros tud lenni a hajhagymákra. Esztétikai szempontból a Toppik nevezetű port ajánlom, ami látványra besűriti a hajat. Szedjen emellett Forcapil kapszulát, mossa a haját Alpecin samponnal.


        Kérdés: 2020. július 03., 16:09; Megválaszolva: 2020. július 24., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?