• piros, érzékeny nagy kiterjedésű folt a péniszemen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! A párommal nagyobb kihagyás után lefeküdtünk. Az aktus végeztével, a páromba élveztem, ami számára szinte azonnal égő, csípő érzést váltott ki. Másnap ez szintén megismétlődött. Ebből kifolyólag beszélt a nőgyógyászával, aki azt javasolta, hogy használja a Canesten Kombi UNO-t. Ezt használva megszűnt a fájdalma. Ezt követően, mivel nálam fennmaradt a tünet, elment a nőgyógyászhoz, aki megvizsgálta, de nem talált semmi rendellenességet. Tünet sem jelentkezett. Az orvos kenetet vett, aminek a tenyésztésére várunk. A párom teljesen tünet mentes. Az első aktust követően, a péniszem bepirosodott és enyhén égő érzést éreztem vizletürítéskor. Másnapra egy gyufafej nagyságú és valamivel kisebb piros foltok jelentek meg a makkomon. Nem viszketett, nem fájt, nem járt semmilyen zavaró tünettel. Próbáltam Canestennel kezelni, majd a Canesten Kombihoz adott kenőccsel, ami úgy nézett ki, hogy hat. Azonban némi javulást követően, az egyik folt nem múlt el csak stagnált az állapotom. Ekkor a még régebbről megmaradt Pimafucort kenőcsöt kezdtem el használni. Ez úgy nézett ki, hogy használ, és már majdnem teljesen elmúlt a piros folt (kb 4-7 nap használat után). Majd elkezdtem érezni, hogy a makkom, egész nagy kiterjedésben érzékeny az érintésre, majd a következő nap még érzékenyebb, és az azt követő nap pedig piros foltos fájdalmas valami lepte el. Ezzel bőrgyógyászhoz fordultam, aki megállapította diagnózisként a ,,Balanoposthitis"-t, illeve az anamnézisben az alábbi szerepel: ,, A glans penisen eritéma, enyhe suppuratio. Kezelésként Betadint napi 2x, doxycyclin 100mg napi 2x, ileltve Omicral 100 mg napi 2x javasolt. Illetve, hogy nézessem meg a vércukor szintemet. Másnap elmentem az urológiára, ahol elküldtek a laborba ondó mintával, illetve vettek kenetet, ami megy STD szűrésre. A kezelés 4. napjánál tartok, a pirosodás javul, de az érzékenység nem változik. Jelenleg várok a laboreredményekre. Érdeklődni szeretnék, hogy így tapasztalat szintjén, megállapítható-e, hogy mi lehet a bajom, csupán szimpla gombás ferőzés? vagy valami több? Mi váltja ki ezt a borzasztó érzékenységet? Hogy lehet, hogy a páromnak semmi baja, én pedig a mai napig küszködök ezzel? MI válthatta ezt ki, illetve hogyan kaphattam el? Ez lehet valami "durvább" nemibetegség? (szifilisz, gonorrea? bármi más?). Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Bodnár Edina válasza a penis témában

        A hüvelyben lévő normál baktérium ás gombaflóra a penisen okozhat gyulladást. A kezeléssel egyetértek, lokálisan még ki lehet egészíteni Travocort krémmel. Szifilisz és gonorrhoea más tüneteket szokott okozni.


        Kérdés: 2020. június 15., 21:14; Megválaszolva: 2020. június 21., 19:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.