• Végbélnyílás körüli kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Olyan problémám lenne, hogy a végbélnyílásom körül pattanásszerű kiütések vannak (sexuális együttlétem 1,5 hónapja nem volt) Decemberben már volt ilyen tünetem, akkor bőrgyógyász a Fluconer tablettát írta fel és el is múlt! Most viszont ismét előjött, de mivel a jelenlegi helyzetben rendelésre nem tudok elmenni így a házi orvosommal felíratattam ezt a gyógyszert és heti 1 alkalommal szedtem, ahogy a bőrgyógyász első alkalommal is javasolta, viszont még mindig nem múlt el, sőt több jött ki! Maga a kiütés nem viszket, de érzékeny! Igazából az lenne a kérdésem, hogy ez mitől jöhet ki, lehet-e allergia, bélrendszeri esetleg táplálkozási probléma? Itt az oldalon arról is olvastam, hogy fogamzásgátló tabletta éveken át tartó szedése is válthat ki gombás tüneteket, esetleg ebben az esetben ez előfordulhat, mert én 7 éve szedem! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a gomba témában

        Én úgy gondolom, hogy gombás fertőzése van. Szedjen hetente 150 mg fluconazole tartalmú gyógyszert 4 hétig hetente 1x, illetve lokálisan kezelje Travocort krémmel.


        Kérdés: 2020. április 16., 21:45; Megválaszolva: 2020. április 23., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.