• Haj és szemöldökhullás,hámló fejbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy vagy másfél hónapja észrevettem , hogy a szokásosnál sokkal több hajam és szememöldököm esik ki, szempillák is mintha gyakrabban. Fejbőröm szinte mindig hámlik, több orvosnál voltam, nem mondtak semmit, annyit maximum, hogy férfias kopaszodás, de senki sem kopaszodott a családban, emellett a nyelvemen is sárgás lepedék termelődik amit le lehet szedni de nem tűnik el, azt emésztési problémának nevezték és diétára fogtak, nem történt semmi, választ és segítséget előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a hajhullás témában

        A fokozott hajhullást gócfertőzések okozhatják, ezért érdemes lenne kivizsgáltatnia magát. A szemöldök ritkulás miatt pedig pajzsmirigyvizsgálatra lenne szüksége. A kiváltó ok kezelése nagyon fontos annak érdekében hogy megszűnjön a problémája.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2020. január 08., 22:25; Megválaszolva: 2020. január 16., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: