• Fehér folt a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértők, Azzal a problémával fordulok Önökhöz,hogy az utóbbi egy évben jelent meg a makkomon egy fehères-bőr színű képlet, mozgatható, nem tömött, valószínűleg valami genny vagy ilyesmi található benne. Ma voltan bőrgyógyászaton, ahol említették hogy valòszínű hogy HPV szemölcs, révén hogy a bőrgyògyàsz màs területen is talált. Verummal nevů szemölcsirtóval kentem be, igazàból a képlet fehérebb színű lett. Mi lehet egyàltalàn? Nem szeretném félrekezelni. Tényleg szemölcs lenne? Fotòt csatolva küldök. Norbert

        Dr. Bodnár Edina válasza a HPV témában

        A kép alapján is HPV okozta elváltozásnak tűnik. Condyline ecsetelőt javaslok inkább.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 22., 14:56; Megválaszolva: 2019. augusztus 27., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: