• Viszketés herezacskón

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Bodnár Edina! A következő lenne a problémám. 2.5-3 héttel ezelőtt történt, hogy tusolás után viszkető érzést éreztem a herezacskómon. Jól meg is dörzsöltem törölközővel, aminek hatására kisebesedett sajnos. A seb szépen le is hámlott, viszont a helyén maradt egyfajta fehéres bőrelváltozás, amit csatoltam kép formájában. Remélem kivehető. Ez eléggé szokott viszketni. Nem egész nap, hanem időnként fordul elő.Eddig bepanthen +-al kentem. A kérdésem az lenne, hogy ez még a seb lenne, csak ilyen lassan gyógyul, vagy ez valamiféle gombás fertőzés? Mit javasol mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Seb témában

        A kép alapján sebnek tűnik az elváltozás. Betadine oldatos ecsetelést követően Ung. ad vulneraval kezelje a sebet.


        Kérdés: 2018. december 22., 09:39; Megválaszolva: 2018. december 30., 14:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció