TŰZFOLT CSECSEMŐ ARCÁN

Tisztelt Doktornő! Öt hónapos kislány unokám bal arcocskáján születéskor halvány tűzfolt volt látható. Akkor szinte észre sem vettük. Ez a tűzfolt az idő teltével erősödött. Most már erősen piros. Az orvos szerint ez idővel el fog múlni. A szülei ebbe belenyugodtak, de én és a férjem szkeptikusak vagyunk. Nagyon aggódunk. Szeretnénk tudni, hogy mekkora az esély. Azt olvastam, hogy a tűzfoltnak sok megjelenési formája van. Lehetséges, hogy ez el sem múlik? Azt sem tudjuk, hogy vajon hány éves korig marad meg és nem késnek e el, ha évek múlva fordulnak szakemberhez. Csatolok egy fotót és előre is nagyon köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Nagymama

Dr. Bodnár Edina válasza Angioma témában

Érdemes lenne elvinni a kislányt Budapestre a Heim Pál Gyerekkórbázba, mert ott ha szükséges, elvégzik a lézeres kezelést. Általában 2 éves korig javulni szokott az éranyajegyek állapota, de ha az Önök esetében inkább rosszabbodás látható, akkor érdemes megmutatni személyesen a kislányt a Gyermekkórházban.

Kérdés: 2017. október 27., 17:58; Megválaszolva: 2017. november 05., 16:27
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Borproblema
Tisztelt Doktor Nő! Kb 1 hete vettem észre az oldalamon egy kicsi piros holyagszeruseget ami nem múlt el és ma megkapartam és nagyobb lett és belilult!...
Vöröses, lilás kiütések a...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül egy éve fedeztem fel, hogy a herezacskómon szigetszerűen apró vöröses/lilás kiütések vannak. Kifeszített...
Elváltozás
Kedves Doktornő! Intim területen jelent meg egy véranyajegynek diagnosztizált elváltozás,amely viszonylag gyorsan (1-2hónap) alakult ki és most...
Mi lehet ez?
Tisztelt Dr Ur,No! Kerdesem lenne hogy ez a kis verrogszeru valami mar eleg reg kb 1-2 eve ott van a herezacskon (kepet mellekeltem) nem nagyon mulik onnan...
húgycső nyílásnál apró pont
Tisztelt Doktor Nő! Az én problémám a következő lenne ami már nagyon nyugtalanít. A péniszemen pontosabban a makkon a húgycső nyílásnál...