Szifilisz és más nemibetegségek

Tisztelt Doktornő! Egy nagyon fontos ügyben szeretném a segítségét kérni! Mivel a helyi Rendelőkben nem képesek semmit sem mondani! A Történet: 24éves meleg fiú vagyok, Július 24.én átmentem egy 17 éves sráchoz akinél több napot is ott aludtam ő jelenleg is a párom. Ő csak passzív szerepű a szexuális életünkben, s orálisan és análisan is 40-50 együtt létünk volt. Augusztus elején nálam jelentkezett análisan viszkető érzés és vérzés széklet után. Amivel pár nap múlva sebészetre mentem, hámsérülés látható amire Sudocremet ajánlottak. Jelenleg is tart ez a probléma kisebb nagyobb megszakításokkal elő jön, széklettől függ! 1. Erre tudna -e valamit ajánlani? Ezután előjöttek a Tripper tünetei, elmentem vele Urulógiára és Nemibeteg gondozóba is, kenetet vettek megállapították, hogy Tripperem van. Kaptam Penicilin injekciót, majd a tünetek elmúltak. Teljes Nemibeteg vérvételt is készítettek Aug 28.án aminek az eredményei megjöttek Szept.26.án. A Párom is megcsináltatta a kenetet neki NEGATÍV LETT a Tripper. Tőle is vettek vért aminek az eredményei Szept. 28.án megjöttek neki minden Negatív lett. Nekem visszont 2.: Szifiliszt mutattak a leletek de előzőleg 2hete a gyorsteszt negatívat. Megkaptam az első injekciót és holnap lesz a 2. és szedem: Tenutan 50mg kapszulát! Itt több kérdés felmerül: 1. A párom, hogy hogy nem kapta el egyik betegséget sem? Semmi tünete nincs Hala Istennek! Remélem Januárban sem lesz kimutatható semmi sem! 2. Nekem mennyi a várható gyógyulási időm, meddig vagyok fertőző? 3.Hogyan élhetnénk nemi életet így? ő a szifiliszemről nem tud és amíg nem szükséges a negatív eredményei miatt, szülei miatt egyenlőre még nem is szeretném, lehetséges hogy ő immunis rá vagy nem volt seb neki meg nekem se ezért nem kapta el? 3. Miket tanácsolna nekem?

Dr. Bodnár Edina válasza nemi betegség témában

1. Lehet hogy a párja már elkapta a fertőzéseket, de még nem kimutatható nála a betegség. Egyébként ilyen esetben a partnert is kezelni kell.

2. A várható gyógyulási idő a szifilisz gyógyulásától függ, 3-6 hónap kb.

3. Mivel a párja kiskorú, nem javaslom a szexuális életet addig, amíg ön meg nem gyógyul.

4. Legyen őszinte a párjával, nehogy másokat is megfertőzzenek!

Kérdés: 2016. október 02., 16:05; Megválaszolva: 2016. október 11., 16:50
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
A szifilisz férfiakra is veszélyes?
Jónapot Dr nő! Szifilisz rol szeretnék kérdezni most nem tudom férfiak is el kaphatják? En olyan nemi betegséget fedeztem fel a peniszen hogy alul a...
Első aktus felső légúti gondokkal
Tiszteletem! Március 30.-án történt meg az első nemi együttlétem, a hölgy életkora az enyémnél 1-3 évvel több volt volt, a szexuális aktus...
Végbél körüli Hpv kinövés
Kedves Doktornő! Tavaly áprilisban az akkori partneremtől el kaptam a trippert, amit azonnal kezeltek és gyógyultnak diagnosztizáltak, ahogy őt is....
Nemi betegség
Kedves Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e bármilyen nemi betegséget kapni, ha a férfi óvszert használ? Arra gondolok, hogy az óvszer nem...
Mi lehet a bajom?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Elkaptam valamiféle nemi betegséget, mert óvszer nélkül szexeltem egy lánnyal. A tüneteim, hogy a péniszemen a makk...