fejbőr kinövés

Tisztelt Doktornő! A mellékelt kinövést észleltem a fejbőrömön. Most hogy jobban átvizsgáltam összesen 3-t. Sajnos csak most vett észre, mert vérzett, besebesedett és azt vettem észre. Tudna tanácsot adni mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Bodnár Edina válasza Anyajegy témában

Egyfajta anyajegye van, mely a hajas fejbőrön gyakori. A vérzés és sebesedés miatt mutassa meg személyesen bőrgyógyásznak, hogy nem kell-e eltávolítani. Egyébként a mechanikai védelem nagyon fontos a hajas fejbőrön lévő anyajegyek esetében.

Kérdés: 2016. április 03., 17:29 ;Megválaszolva: 2016. április 04., 10:35
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Festékes anyajegy
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Anyajegyelváltozás
Anyajegy
Szövettani eredmény értelmezése