Intim testrész körüli pattanás szerű képződmény

Üdvözlöm Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne Doktor úr, hogy az intim testrészem körül 2-3 pattanásra hasonlítható cukorszem nagyságú vagy picivel nagyobb "gumó" található, de ezt tulajdonképpen a napokban már a hónaljamon is észre vettem, hasonlít rá bár nem biztos hogy ugyanarról van szó... van egy olyan sejtésem hogy a sűrű borotválkozástól alakulhatott ki szerintem.Pár hónapja vettem észre.Orvosnál még nem voltam ezzel, nem fáj, nem viszket, nem vettem észre semmi különöset így nem vettem komolyan, illetve a szexuális életemben sem okozott semmi problémát, visszajelzést nem kaptam, semmi negatívumot.Nyomkodni nem szoktam, mert nem is jön ki belőle semmi, ha ki is nyomom vagy újra borotválkozom, ugye fel sértem a borotvával és enyhén vérzik, az egyik lehetősen picivel nagyobb lett mint mikor először észrevettem, bár tény hogy sokszor felsértettem, szinte elkerülendő hogy ne sértsem fel a borotvával. Remélem Doktor úr tud Nekem segíteni! Mit tudna javasolni? Köszönöm előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza penis témában

Nagy valószínűséggel csak a szőrtüszők helyét illetve faggyúmirigyeket lát, mely ártalmatlan jelenség.

Amennyiben panasz nincs, nem igényel teendőt.

Kérdés: 2015. december 15., 13:27; Megválaszolva: 2015. december 15., 21:52
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Csomó a péniszen
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Három hónapja van a péniszemen egy kb. fél centiméteres csomó, amely a bőrrel együtt mozog. Kezdetben csak egy...
Mi okozhatja ezt?
makkon gyulladás szerű hámosodás
Gomba a makkon?
Tisztelt Doktornő! Tanácstalan vagyok. Volt felfázásom, amire oxfloxacin hatóanyaqgú gyógyszert kaptam, s háziorvosom szerint elmúlt. A kép a...
makkon lévő folt
Tisztelt Doktornő! Pár napja, a képen látható, fehéres közepű vöröses folt jelent meg a makkomon. Nem fáj, nem viszket, nem érzékeny, homogén...