Rosacea bőrbaj

Tisztelt doktornő! Anyukám problémája miatt írok. Ő jelenleg kórházban van, nőgyógyászati nagyműtéte volt. Ott bőrproblémájával most nem foglalkoznak. Ha kiengedik, azonnal orvosoz fog fordulni, de addig is érdeklődnék. Rövid története: állandó jelleggel van gondja az arcbőrével. Rendszeresen rosaceával küzd. Néha belobban az arcán a bőr egy kisebb területen, de pár nap alatt vissza is húzódik. Nemrég műtötték még basaliomával a felső ajka felett, de további gondot nem okozott neki. Kontrollra rendszeresen jár a Bőrklinikára. A rosacea miatt is megjárta már a kerületi rendeléseket, illetve a Bőrklinikát is. Eredményei jók, nem tudják az okát. Krémeket is kipróbált már rengeteg félét, de semmi nem segített neki. Pár napja, mióta kórházba került, az arca napról napra csúnyább. Nagy piros foltok vannak az állán, a szája körül, az orra körül és a homlokán. Sosem volt még Neki ennyire belobbanva. Nem hogy múlni látszódna, egyre jobban terjed. Már nem is a műtét utáni lábadozása miatt aggódik, hanem az arcbőre miatt, mert nagyon kellemetlen neki.: ( Mi okozhatja? Hova tud még fordulni? Mit javasol? Csatolok egy friss képet is. Válaszát előre is köszönöm! - egy aggódó lány

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza bőrfertőzés témában

Az Anyukája arcbőre baktériummal van felülfertőződve. Ha nincs gyógyszerallergiája, akkor Augmentint szedését, illetve helyileg kamillateás borogatást és Bactoban kenőcsöt javaslok.

Kérdés: 2015. július 03., 12:00; Megválaszolva: 2015. július 04., 07:22
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba