Visszatérő basalioma az arcon

Tisztelt Doktornő! A problémám a következő. Az arcomon már kétszer volt basalioma. Az egyiket műtötték a másikat fagyasztották. Most megint látok egyet. Ez elég jó látható helyen van. A kérdésem az, hogy mi a véleménye melyik eljárás a jobb. Azt mondta a bőrgyógyász, hogy mivel a bőröm és a szemem is elég világos, ezért várható hogy előjön többször, ha már előfordult. Két évenként van mindig az arcomon. Ez így is lesz ezután? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Basalioma témában

Ha lapos az elváltozás a fagyasztás megfelelő kezelési mód. Ha a bőrből kiemelkedik a lézió, akkor inkább a műtétet javaslom.

Kérdés: 2015. március 19., 14:05; Megválaszolva: 2015. március 22., 22:45
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szövettani lelet
Érdeklődnék hogy a szövettani leleten mit jelent a következő: a cytomorphologiai atypia közepes mértékű, a sejtek között osztódások kivehetők....
Éedesanyám leletének magyarázata
Tisztelt Doktornő! Édesanyámat pár napja műtötték. Szövettani lelete a következő: Makroszkópos leírás: Bőrdarabka felszínén 14 mm...
Dg: Carcinoma basocelluláre cutis ...
A fent leírt dg-t kaptam, az egyik szél érintettségével, kimetszés után. Mi a teendő ezután? A bőrgyógyászomban nem bízom meg, mert aműtétet...
Bőrelváltozás műtét utáni...
A minap egy barnás kinövést távolítottak el az orromról. A kezelőorvost is némileg meglepve ez állt a szövettani vizsgálat eredményében: Dg....