Fejbőr probléma, Seborrhoeás dermatitis

Kedves Bodnár Doktornő! Szeretném megkérdezni a doktornőtől, hogy milyen samponnal mossam a fejbőrömet, mivel lehetne fixálni, hogy jobb tartása legyen, és lehet-e ammóniamentes színezővel színezni, vagy melírozni? Dg. Seborrhoeás dermatitis. Erős dauervízzel le lett öntve az egész fejbőröm és ettől kaptam erős fejbőrviszketést, pár évvel ezelőtt. Nagyon sok kenőcsöt, sampont, fejbőrbedörzsölő szeszt kaptam, de semmit se használtak.Színezéskor a torkomban fojtás jelentkezett, igaz a sandosten calciumot késő vettem be, közbe még hystisint is bevettem, ahogy befejeződött a színezés, rendbe jöttem, viszketés nem volt utána.Későbbiekben szerettem volna színeztetni, a bőrpróbától torokfojtás rossz közérzet keletkezett. Köszönöm előre is válaszát. Tisztelettel: Molnárné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Fejbőr témában

Véleményem szerint önnek allergiás reakciója van a színezőktől, amit allergológia szakrendelésen tudnak kivizsgálni. A Physiogel sampont javaslom.

Kérdés: 2015. március 19., 00:11; Megválaszolva: 2015. március 22., 22:39
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés
Kiütések a tenyéren