• Ótvar a két comb között

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelettel köszöntöm Önt. A herezacskóm és a bal és a jobb combom között főleg a combomon van piros folt, mely egy kicsit meg van duzzadva. Rendesen mosakodok, de nem cserélek naponta alsónadrágot. Lehet hogy emiatt van? Félek hogy ez nem-e ótvar? Itt Kanadában van a "POLYSPORIN" nevü bacterium ölő kenőcs. melyet naponta háromszor lehet használni. mit tetszik gondolni ez használni fog és ha ezután mindig cserélem az alsónadrágjaimat naponta és a pizsamámat? Köszönöm válaszát, honfitársi tisztelettel, Székely Imre grafikus művész www.szekelygallery.com 06.02.2015. Victoria, B.C. Canada

        Dr. Bodnár Edina válasza a Gomba témában

        Az ótvarnak nem ez a klinikai képe. A combokon, herezacskón inkább gombás fertőzés okoz tünetet. Kezelje Travocort krémmel.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2015. február 07., 07:11; Megválaszolva: 2015. február 16., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        üdv észleltem valami kinoveseket a szamban mi lehet ez?