Atheroma gyulladás, hajhullás

Tisztelt Doktornő! Három héttel ezelőtt a fülem felett a fejbőrömben begyulladt egy atheroma. Piros volt, duzzadt és fájdalmas. Pár nap után ez a gyulladás (duzzanat, fájdalom) elmúlott. Mivel az atheromát sem lehetett már kitapintani, teljesen meg is feledkeztem róla. Viszont a napokban (véletlenül) észrevettem, hogy a gyulladás helyén kihullott a hajam (kb.2cm2) és a környezetéhez képest picit pirosabb. A kérdésem az lenne, hogy meg fog-e magátol teljesen gyógyulni, ill. visszanő-e a hajam azon a területen? Szíves válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Atheroma témában

Érdemes lenne az atheromát kioperálni a fejbőréből, mert többször begyulladhat. Vissza fog nőni a haja.

Kérdés: 2015. január 22., 10:33; Megválaszolva: 2015. január 23., 21:19
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon