Basosquamous

Jó napot! kb 3 éve leszedtek az orrom alól egy 3mm Basosquamous nevű börrákot. erről sajnos szinte semmit nem találok az interneten pedig jó lenne tudni hogy ez mennyivel veszélyesebb mint egy sima basaliasejtes rák? mekkora eséllyel ad áttétet? ha ki ujjul akkor mar sokkal nagyobb a baj? sajnos ezek a kérdések most aktuálissá válhatnak mert megjelent a seb felett egy pattanáshoz hasonló dolog ami viszket és fajdalmas is és ugyanolyan mint amit leszedtek..mar van időpontom az orvoshoz de csak 2 hét múlva, esetleg érdemes korábban elmenni annak ellenére h időpontra lehet csak menni? élőre is köszönöm a valaszt!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Bőrrák témában

A basosquamosus carcinoma kevert szövettani típus, a basalioma es a laphámrák keveréke, mely valamennyivel rosszabb indulatú mint a basalioma. Kis százalékban okoz nyirokcsomóban áttétet. A legfontosabb a sebészi eltávolítás, és a szoros ellenőrzés.

Kérdés: 2014. november 04., 23:06; Megválaszolva: 2014. november 17., 14:07
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrrák és ízületi panaszok
Tisztelt Doktornő! Volt egy anyajegyem a lapockámon ami zavart, és leszedettem. Előtte elmentem bőrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy nem...
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás