RÜHFERTŐZÉS: MIKOR LEHETEK BIZTOS BENNE, HOGY ELMÚLT A FERTŐZÉS?

TISZTELT GÁL MONIKA DOKTORNŐ! AZ INFECTOSCAB KEZELÉS URÁN IS MÉG JÖNNEK KI KIÜTÉSEK, IGAZ, HOGY MÁR ALIG VISZKETNEK. A DOKTORNŐ ÍRTA.HOGY A KEZELÉS UTÁN IS MÉG VISZKET EGY PÁR HÉTIG AZ ELHALT ATKA. AZ ELHALT ATKA MÉG KIÜTÉSEKET IS PRODUKÁLHAT.VAGY NEM HALT MEG MIND ÉS A KEZELÉST MEG KELL ISMÉTELNEM? MIKOR LEHETEK BIZTOS BENNE, HOGY ELMÚLT A FERTŐZÉS? VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza rühesség témában

Ha a kezelést követően ismét erősödik a viszketés és újabb tünetek jelennek meg, akkor a kezelést érdemes megismételni, és az ágyneműket, ruházatot fertőtleníteni.

Kérdés: 2014. október 17., 13:01; Megválaszolva: 2014. október 25., 22:55
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rüh vagy ekcéma?
Milyen bőrprobléma lehet ez?
Két hónappal ezelőtt kiütések jelentkeztek a hasamon, mell alatt, mindkét oldalon. Nagyon viszket. Van amikor sűrűbb. Háziorvos szerint pókcsípés....
Rühesség
Egy rokonomat orvoshoz vittem (nem elunk egy haztartasban, ritkan talalkozunk) , kiderult ruhes. Kb. 15 percig ultunk egy autoban, amit azota folyamatosan...
Rühesség viszketés nélkül
Szép napot! Érdeklődni szeretnék, hogy létezik e az, hogy egy négy éves gyermek állítólag rühes, de egyáltalán nem jelentkezett nála...