Pénisz makk elváltozás

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Pár hónapja elváltozást vettem észre a pénisz makk felső részén. Apró pöttyök és repedések. A makk szárazabb mint szokott lenni, illetve szárazon egy kicsit nehezebb hátrahúzni a fitymát. Csatolok képet is. Mivel mindig használok óvszert, először arra gondoltam, hogy felületi sérülés lehet. Sajnos nem múlt el az elváltozás, hanem nőtt is a kiterjedése. Nem viszket vagy fáj. Vizeléskor sincs panasz. Milyen betegség lehet és mennyire súlyos? Ha lehet házilag orvosolni a problémát, milyen kezelést javasolna? Soha nem volt még ilyen jellegű gondom. Az előző 8 évben még megfázás miatt sem kellett orvoshoz fordulnom, gyógyszereket sem szedek. Más betegségem nincs, illetve nem tudok róla. Amennyiben orvoshoz kell fordulnom, milyen szakorvost keressek fel (bőrgyógyász, nemibeteg gondozó vagy urológus)? Válaszát előre is köszönöm. L. Attila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a pénisz panasz témában

A tünetet allergia vagy irritáció okozhatja. Kezelje Locoid krémmel.

Kérdés: 2014. május 29., 06:37; Megválaszolva: 2014. június 03., 20:52
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?