Izzadás intim területen

Kedves Webbeteg! Genetikailag örökölt problémám van. Intim területen kórosan izzadok. Voltam vele bőrgyógyásznál, de nem tudott mit ajánlani, mert azt mondta, hogy egészséges vagyok és ezt genetikailag örököltem. Annyit mondott, hogy hintőporozzam. A nagypapámnak volt ugyanez a problémája. Hiába hintőporozom be, hiába vásároltam többféle izzadásgátlót, Solutio Antisudoricát, szalicil-alkoholos terméket, egyszerűen nem használ. Vásároltam Idros izzadásgátlót, de esélytelen volt az is. Télen, ha légkondicionált helyiségbe mentem, akkor pár perc elteltével ismét jelentkezett. A fő problémám az, hogy lágyékhajlatban és a herezacskómról egyszerűen ömlik az izzadság, alsónadrág használata nélkül is ugyanez a helyzet. Kérem ajánljon hatékony terméket! Köszönettel: Tamás

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a izzadás témában

Tisztelt Kérdező! Sajnos nem tudok hatékonyabb terméket javasolni a fent felsoroltakon kívül vagy a gyógyszertárakban kapható termékeken kívül. Hasonló panaszokkal küzdő páciensek a Perspirex készítményt dicsérték, de úgy tudom régóta hiánycikk.

Kérdés: 2014. május 24., 11:16; Megválaszolva: 2014. május 26., 15:04
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?