Bőrgyógyászati panaszok

Tisztelt Doktor ur/no Tavaly november ota arra lettem figyelmes, hogy a lagyekom teruleten (koldok es a himvesszo kozotti teruleten) egyre tobb borkiutes kezdett megjelenni. Szemlatomast hasonlit a pattanashoz, vagy talan a baranyhimlohoz is tudnam hasonlitani. Fajdalmat nem okoz, nem viszket, nincsenek begyulladva, csak ott vannak es egyre tobb van beloluk. Erdekes modon egy ilyen kiutes meg a jobb alkaromon is megjelent. Mitol lehet ez? Szortuszo gyulladas lehet vajon, mert szoktam ott borotvalni? Vagy talan allergias lettem valamire? Megtisztelo valaszukat elore is koszonom szepen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a kiütések témában

Tisztelt Kérdező! Sajnos látatlanban nem tudok diagnózist felállítani, mivel számos bőrbetegség lehet a panaszok hátterében, de a leírtak alapján vírusos szemölcs(molloscum contagiosum, condyloma acumnatum)lehetősége is szóba jön, amit a borotválkozás során vitt tovább. Javaslom keressen fel bőrgyógyász szakorvost.

Kérdés: 2014. május 05., 19:27; Megválaszolva: 2014. május 10., 12:21
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?