Le kapartam az anyajegyem és teljesen eltűnt nagyon félek lehet belőle bajom?

Tisztelt Doktor\Nő 2Héttel ezelöt lekapartam a combomon egy világosbarna pöttyös anyajegyet szinte teljesen eltűnt most jelenleg halvány vörös seb van rajta.Nagyon sokat olvastam hogy nagyon kicsi az esély hogy rosszindulatúvá válhat és egyszeri sérülés nem árt neki.Nah de ha mégis rosszindulatúvá fog válni én azt hogy fogom látni ha teljesen eltűnt? Visszafog nőni idővel ha begyógyult? Köszönöm a választ Üdv

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a anyajegy témában

Az egyszeri sérülés nem szokott gondot okozni, de azért érdemes figyelni az anyajegy helyét, hogy nem alakul-e ki sötétbarna vagy fekete folt az adott helyen.

Kérdés: 2014. április 16., 17:15; Megválaszolva: 2014. április 22., 20:58
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Mi lehet az?
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon