Melyik a legjobb magánklinika basalioma kezelésére?

Apukámat (a kérdésben megjelölt 57 éves életkor rá vonatkozik) 2009-ben műtötték Pesten, a kérdésben említett betegséggel. Most úgy tűnik, hogy kiújulóban van, bár nem pont a műtét helyén (mellkas) , hanem a válla alsó részén. Jelenleg az R47-PROTUMOL-al próbálja kezelni, illetve mai naptól 2 héten keresztül Bioptron lámpával is. Ha ez nem válik be, akkor viszont valószínűleg újabb műtétre lesz szükség. Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy melyik magán klinikát, kórházat ajánlanák, ahol a jelenleg Magyarországon elérhető leghatásosabb módszerekkel, megfelelő hozzáértéssel, és ami számunkra legalább ennyire fontos, megfelelő bánásmóddal, törődéssel, kedvességgel tudnának segíteni neki? Esetleg addig is tudnak e ajánlani valamilyen gyógyszert, krémet a tünetek ideiglenes kezelésére? Válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza basalioma témában

Tisztelt Kérdező!

A fenti kezelések feleslegesek, ha basaliomáról van szó. A Bioptron sem hoz megoldást. Ez a bőrnek egy rákos daganata. Megoldás a tumor sebészi kimetszése, szövettannal. Nem kell emiatt megijedni, mert ez soha nem ad áttétet. A beteget fél évente kell ellenőrizni, ha megint jön ki újabb tumor, azt minél előbb meg kell műteni.

Mi végzünk teljes körű ellátást ez irányban. Bőrrákszűrés, műtét, szövettan, gondozás.

Cím: Mátyásföld Klinika 1165 Budapest Prodám u. 18.

Tel: 407 2256 v 20 9390730

Keresse: Stehlich Gábor bőrgyógyászt.

Őszinte tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2013. január 26., 14:11; Megválaszolva: 2013. február 05., 08:49
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szövettani lelet
Érdeklődnék hogy a szövettani leleten mit jelent a következő: a cytomorphologiai atypia közepes mértékű, a sejtek között osztódások kivehetők....
Éedesanyám leletének magyarázata
Tisztelt Doktornő! Édesanyámat pár napja műtötték. Szövettani lelete a következő: Makroszkópos leírás: Bőrdarabka felszínén 14 mm...
Visszatérő basalioma az arcon
Tisztelt Doktornő! A problémám a következő. Az arcomon már kétszer volt basalioma. Az egyiket műtötték a másikat fagyasztották. Most megint...
Dg: Carcinoma basocelluláre cutis ...
A fent leírt dg-t kaptam, az egyik szél érintettségével, kimetszés után. Mi a teendő ezután? A bőrgyógyászomban nem bízom meg, mert aműtétet...