Pöttyös dekoltázs

Jó napot! Pár hete vettem észre a dekoltázsomon kis piros foltokat. Eleinte nem zavart a dolog, hisz 24 évesen is néha pattanásos lesz a dekoltázsom/vállam/hátam/arcom menseskor, azt hittem kis pattanások lesznek. De mikor közelebbről megnéztem, akkor vettem észre, hogy kicsi elpattant hajszálerekről van szó. Távolról úgy nézek ki, mintha tiszta pattanás lenne a dekoltázsom, de közelről már jól láthatóak a kis piros hajszálerek. Végig néztem a testem többi pontját, a vádlimon már 2-3 éve kialakult ez a baj, de azóta nem romlott, valamint az arcomon van egy látványosabb elpattant ér, a szeme alatti táskámon, de ez is évek óta meg van. Szeretném megkérdezni, hogy mitől alakulhatott ki a dekoltázsomon? Az interneten semmit nem találtam a problémámra, ezért fordulok Önökhöz! Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: giorgetti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza bőrelváltozás témában

Valószínűleg az UV sugárzás játszik szerepet a folyamatban, szigorú fényvédelem javasolt, ha nem javul, keressen fel bőrgyógyászati szakrendelést.

Kérdés: 2012. július 27., 18:54; Megválaszolva: 2012. július 30., 21:16
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése