Együtt szedhető gyógyszerek

Üdv... Sajnos orbáncom van a betegséget ismerem és eredményesen kezeljük is ha elő jön az orvosok arra tippelnek hogy egy esetleges köröm gomba miatt... Jelenleg Levofloxacin 300 gyógyszert szedek... A kérdésem a következő: Szedhetek e egy bizonyos potencia növelő készítményt (KAMAGRA GOLD 100 mg) persze nem rendszeresen csak egy két alkalommal az antibiotikum kúra alatt? és azt is negyedelve... Egyéb gyógyszert nem szedek esetleg rubophen és cataflam alkalmanként A vérnyomásom normális a pulzusom most egy picit magas a láz miatt talán (100 körül)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza orbánc témában

A potencianövelő és az antibiotikum együttes alkalmazásáról nincs szakirodalmi adat, ezért nem javaslom az együttes szedést. Az antibiotikum mellé mind Rubophent, mind Cataflamot is szedhet.

Kérdés: 2012. július 20., 20:19; Megválaszolva: 2012. július 22., 19:39
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése