homlokon sötétebb horpadás mitől lehet?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ma reggel azt vettem észre hogy a homlokomon közepétől balra kb. 3 cm-re fent van egy kb. 20 ft-os nagyságú horpadás ami sötétebb színű, mintha benyomta volna valami ott, nem ütöttem be sehova nem nyomta semmi alvás közben, keresgéltem a neten hogy mi lehet ez de semmit nem találtam, elég ijesztő, van betegség ami ilyen tünettel járhat? Még olyan tünetem volt a napokban hogy a torkomban szorítás érzésem volt, meg mintha bedagadt volna, és levert voltam, elszopogattam egy Tantum Lemont-t, ez fél nap alatt elmúlt, illetve a bal fülem egy kicsit zúgott ma reggel párszor, ez régen is volt, MR-en is voltam vele kb. 2 és fél éve, szerencsére nem találtak semmit, aztán egyszer csak elmúlt. Jelenleg szoptatok, így képalkotó vizsgálatot sem lehet kérni úgy tudom. Mit tanácsol? Mitől lehet ez? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: amelie

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza bőrelváltozás témában

Kedves Amelie!

Panasza olyan jellegű, mely fizikális vizsgálatot igényel, anélkül sajnos nem lehet véleményt mondani. Esetleg a helyi kötőszövet-felszaporodással járó bőrbetegség szokott keményebb tapintatú körülírt elváltozást okozni, de korai lenne még ezt megmondani. Keressen fel egy bőrgyógyászati szakrendelést!

Kérdés: 2012. július 18., 11:26; Megválaszolva: 2012. július 18., 20:09
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése