Hirdetés
      • Állandó szőrtüszőgyulladás a combon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Második gyermekem születése után jelentkezett a probléma, előtte teljesen tünet mentes voltam. A combomon rengeteg piros pötty van, olyan mint borotválkozás után begyulladt szőrtüsző, de az egész combomon, ill. a fenekemen. Pedig nem borotválom a combomat. Az SZTK-ban a bőrgyógyász azt mondta, hogy ez örökletes, olyan mint ami a felső karon is szokott lenni. Nekem ott is van, de az halvány és az már nagyon régóta előjött. Kaptam rá krémet, de nem javult, az orvos szerint nem is fog soha eltűnni! De én ezt nem akarom elhinni, ha egy évvel ezelőtt semmi nem volt ott, mitől jöhetett elő? A túlsúlytól? Az első gyermek után nem volt ilyen tünetem. Már a plusz kilókat is leadtam. Mi lehet a probléma? Hogyan tudom kezelni, ill. eltüntetni a gyulladásokat? Előre is köszönöm a segítséget!

        Dr. Stehlich Gábor válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! Teljesen igaza volt a bőrgyógyásznak. Ez egy genetika elváltozás, egy szarusodási zavar. A szőrtüsző nyilásában fokozottabb a szarúképződés. Javaslat: SECALIA AHA. Ez egy gyümölcssav tartalmű krém. Ez puhítani fogja ezeket a pöttyöket. Patikában lehet recept nélkül megvenni. Tisztelettel: Stehlich Gábor


        Dr. Stehlich Gábor
        Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus Itt kérdezhet

        Dr. Stehlich Gábor

        Kérdés: 2012. április 13., 09:46; Megválaszolva: 2012. április 17., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: