• Szívinfarktus után szolárium?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WebBeteg! Tavaly szeptemberben myocardiális infarktusom volt. Katétereztek, és megállapították, hogy egy 25%-os szűkület maradt a koszorúeremben. A következő gyógyszereket szedem jelenleg: aspirin protect 100 mg, nebilet, atrombin, atorva-teva, noacid, normodipine, frontin. A kérdésem az lenne, hogy ezek mellett a gyógyszerek mellett szabad a szoláriumot használni hetente-kéthetente egyszer, vagy nem lenne ajánlott? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fényérzékenység témában

        A szedett gyógyszerek közül pl. az atorvastatin, amlodipin hatóanyagú okozhat fényérzékenységet, ezéért nem javasolt a szolárium.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 07., 10:28; Megválaszolva: 2012. február 08., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: