• Anyajegyszerű folt az alsó ajkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő / Úr! Kb. fél éve, egy 2-3 mm-es kerek, sötétszürke bőrbe simuló anyajegy nőtt az alsó ajkamra, két bőrgyógyásznál jártam, ahol azt mondták, hogy békés, tehát nem küldtek további vizsgálatokra, annyit mondtak, ha nagyobbodik vagy a széle, színe változik menjek vissza, akkor valószínűleg a bőrklinikára kell majd mennem részletesebb vizsgálatra. Ma tervezek visszamenni a bőrgyógyászhoz, mivel észrevettem, hogy picit nőtt és a széle szabálytalanná vált, bár alig észrevehetően de egyre inkább simul a bőrbe. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet az ajkon lévő anyajegyet eltávolítani, milyen módszerek ismertek, mivel úgy tudom, hogy az ajkon lévő anyajegy eltávolítása nem a hagyományos módszerekkel történik. Neten nem találtam semmi információt erre vonatkozóan, ezért kérdezem, hogy az Ön birtokában milyen erre vonatkozó információ van. Gondolom, hogy más az eljárás a jó- és a rosszindulatú anyajegyek eltávolítását illetően, így az is érdekelne, hogy minkét esetben milyen módszerek léteznek. Természetesen az is érdekel, hogy egy esetleges kimetszés maradandó nyomot hagyna-e, vagy van olyan eljárás, ami nem hagy nyomot. Nagyon köszönöm válaszát.

        Dr. Bodnár Edina válasza a anyajegy eltávolítás témában

        Pigmentált anyajegyet csak műtéti úton, tehát szikével való kimetszés útján lehet eltávolítani.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 06., 09:54; Megválaszolva: 2011. december 08., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés