Lézeres anyajegy-eltávolítás

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a mellről történő lézeres anyajegy-eltávolítás nem károsítja-e a mell szöveteit? Tisztelettel: Éva

Dr. Tóth Gyöngyi válasza anyajegy eltávolítás témában

Tisztelt Kérdező!

Nem károsítja, de anyajegyet a bőrgyógyászati szakma szabályai szerint csak műtéti kimetszéssel lehet eltávolítani és szövettani vizsgálatra is el kell küldeni.

Kérdés: 2012. november 22., 18:10; Megválaszolva: 2012. november 24., 10:30
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegyszerű folt az alsó ajkon
Tisztelt Doktornő / Úr! Kb. fél éve, egy 2-3 mm-es kerek, sötétszürke bőrbe simuló anyajegy nőtt az alsó ajkamra, két bőrgyógyásznál jártam...
Bőrgyógyászat
Hello! ha levetetek egy anyajegyet amire azt mondja  a borgyogyasz hogy  kesobb akar el is rakosodhat akkor levetel utan meg lehet vele gondom pl:...
Festékes anyajegy eltávolítása
Tisztelt Bőrgyógyász! Egy bőrgyógyász 3 db anyajegyem eltávolítását javasolta, a sebészeten időpontot is kaptam. Mivel a vágás-varrás...
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok