• Bőrbetegség DLE

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T:Dr NÖ Dr Ur Nekem 89 ben kezdödött ez a betegség vidéken laktam 1996 ban költöztűnk debrecenbe És a klinikán tudtam meg hogy DLE a betegségemnek a neve azt szereretném kérdezni hogy gyógyitható e a DLE és milyen kezelést ajánlanak mert itt 4mili Medrolt és 1 szem delagilt Válaszát elöre is köszönöm tisztelettel Horváth Dezsö

        Dr. Gál Mónika válasza a DLE témában

        Kedves Kérdező! A DLE sajnos nem gyógyítható betegség. Viszont megfelelő kezeléssel tünetmentes állapotban tartható. Fontos, hogy ne függessze fel a leírt alkalmazott kezelést és használjon megfelelő fényvédelmet!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 17:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés