• Medrol hatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/úr! 5 hónapja derült ki nálam, h autoimmun betegségem van.Gerincvelő gyulladással kerültem kórházba.Jelenleg most minden másnap 64mg-ot szedek a medrolból, de amióta elkezdtem szedni 15kg-ot híztam és teljesen csúnya pattanásos lett az arcom és a testem.Ha abbahagyom a medrol szedését akkor tényleg lemegy rólam a vizesedés és az arcom is helyrejön? Tisztelettel:Csilla85

        WEBBeteg szakértő válasza a autoimmun betegség témában

        Tisztelt Csilla!

        Igen, tényleg elmúlik a vizesedés és a steroid-pattanások is, ha abbahagyja a Medrolt. De ne hagyja abba, csak akkor, ha ezt már a kezelőorvosai szerint is megteheti. Egyébként kisebb dózisoknál (pl. amikor 8 mg-ig le tudják majd csökkenteni) is elmúlhatnak már ezek a mellékhatások.

         


        Kérdés: 2010-02-14 12:34:50; Megválaszolva: 2010. február 14., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?
        Amire a férfiak a leginkább kíváncsiak
        A legfontosabb kérdések és válaszok a férfiegészségről.