Hasi fájdalom gyengeség fejfájás

Tisztelt Doktornő/Úr 29 éves férfi vagyok. Régóta tartó hasi panaszok nagyfokú fáradtság, erőtlenseg, fejfájás (amely a mindennapjaimban is befolyásol) miatt számtalan kivizsgáláson vettem már részt amíg el nem kerültem immun panel vérvételre melynek eredményei: ANA(ELISA) 64,1 0,0-25,0 ig jó ASCA iga 9,2 0,0-10,0 ig jó ASCA igG 22,2 0,0-10,0 ig jó Kérdésem az lenne hogy ez mire utalhat?Lehetnek ettől a tüneteim? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza a immun markerek témában

Kedves Kérdező! Az ASCA vizsgálat a gyulladásos bélbetegségre jellemző antitestek kimutatására szolgál. Az ANA vizsgálat autoimmun betegségek esetén emelkedik meg. Nem tudom, nem elírás történt-e és ANCA-t akart írni, mely a vastagbélgyulladás markere. Javaslom, beszélje meg a leleteket a vizsgálatot kérő orvossal.

Kérdés: 2020. július 14., 12:37; Megválaszolva: 2020. július 16., 21:36
Kérdések és válaszok: Autoimmun betegségek
Gyógyító vizualizáció...
Autoimmun betegség a koronavírus...
Laborlelet
Sjörgen szindróma
Tisztelt Doktornő! Édesanyámnak a Sjörgen szindrómara utaló tüneti vannak.Szem-száj es hülyejszárazság,kéz,ujj izületi fájdalom,melyet szokott...
Salazopyrin tartós szedése.
Tisztelt Dr.Nő! Egy éve reuma arthitist állapítottak meg nálam. Salazopyrint szedek 2x1 naponta. Azt szeretném kérdezni, hogy a salazopyrin tartós...