• Autoimmun betegség a koronavírus járvány alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok Doktornő/Doktorúr! Van egy negyven év körüli női családtagom, aki autoimmun beteg. A kérdésem az lenne, hogy a korona vírus járvány alatt ő a veszélyeztetett kategóriába tartozik-e? (mint például az idősek vagy a krónikus betegek) Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fertőzés veszély témában

        Kedves Kérdező! Az autoimmun betegségek körébe sok minden sorolható. Általánosságban elmondható, hogy az ilyen betegek a veszélyeztetett kategóriába tartoznak, ami a konkrét diagnózistól is és a szedett gyógyszerektől is függhet.


        Kérdés: 2020. április 03., 18:52; Megválaszolva: 2020. április 04., 21:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: