• Reggelre bedagadt felső szemhéj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Kb 3-4 hónapja reggelente bedagad a felső szemhéjam egy része, a szempillák tövében egy csíkban. A szemészeten mindent rendben találtak, azt mondták biztos valamire allergiás vagyok. Kipróbáltam és elhagytam mindent az elmúlt hónapokban, de nem változik. Néha jobb, néha nem dagad be, néha még este is fel van dagadva és néha nagyon csúnya. Segítségét szeretném kérni, mi lehet a gond? Kihez fordulhatok? A probléma közvetlenül egy kozmetikusi látogatás után jött elő, amit követően bedagadt az egész arcom, ám az rendbe jött 2-3 nap alatt, egyedül a felső szemhájammal van gond, már hónapok óta. Köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Reggelre bedagadt felső szemhéj témában

        Allergiás eredetű lehet ez a bedagadás, forduljon személyesen bőrgyógyászati allergológia szakrendelésre.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 18., 15:47; Megválaszolva: 2011. január 20., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés