Allergia és vérvétel

Kedves Dr. Nő! 05.11-én megyek Inhalatív 40-es panel (allergén spec IgE) Rovar-allergén spec IgE (méh/darázs) vérből. Lendin 20 mg-ot szedek. A kérdésem az lenne, hogy a vérvizsgálat előtt abba kell hagyni a gyógyszert? Illetve, ha igen akkor mennyivel? Speciális előkészületet igényel a vizsgálat? Kíváncsi vagyok, hogy mire vagyok allergiás és a vérben jobban bízok mint a bőrpróbában. Valamint Bromocriptint is szedek napi negyed tablettát. Ezt lehet szedni a vizsgálat előtti napokban? Asztma gyógyszerek (Symbicort, ventolin)? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza Spec. IgE vizsgálat témában

Kedves Kérdező!

Elvileg a vérből történő Spec. IgE vizsgálat előtt nem szükséges a Lendint abbahagynia, ha a panaszai alapján indokolt, nyugodtan szedheti. A Bromocriptint és az asztma ellenes belégzőszereket is használhatja.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2021. április 17., 10:26; Megválaszolva: 2021. április 17., 20:10
Kérdések és válaszok: Allergia
Hajfesték allergia
Tojásallergia
Koronavírus vakcina beadása...
Olthatóságom Covid-19 vakcinával
Alkohol utáni szorongás, gyors...
Jó napot! Szeretném megkérdezni hogy mitől vannak ezek a furcsa tünetek alkohol fogyasztás után mint pl: remegés, vizes tenyerek, gombóc a torokban...