• magas "Total IgE" és "Eozinofil"

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Szédüléses, gyengeséges tüneteim vannak több, mint fél éve. Múlt héten elmentem egy alapos vérvizsgálatra, ahol minden rendben, kivéve: Koleszterin: 5, 6 mmol/L LDL: 3, 63 mmol/L Eozinofil: 0, 56 Giga/L Eozinofil: 9, 9% Total Ige: >2000 kIU/L Az lenne a kérdésem, hogy okozhatnak ezek ilyen panaszokat? Merre kellene tovább vizsgálódni, milyen vizsgálatokat elvégezni, hogy kiderítsem az okát? köszönettel, Zoltán

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a emelkedett eozinofil, és IgE szint témában

        Kedves Zoltán! A jelzett labor eltérések elsősorban allergiás betegségre utalnak, ami nem feltétlenül van összefüggésben panaszaival, de bizonyos parazita fertőzések esetén is észlelhetünk hasonló értékeket. A vérvizsgálat nem elegendő, szakorvosi vizsgálatok ( allergológia, belgyógyászat, neurológia, fül-orr gégészet) szükségesek. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2018. július 09., 09:46; Megválaszolva: 2018. július 10., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Vércukornaplózás
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.