ajak duzzanat

Tisztelt Doktornő! Férjemnek előszér jan.2-án, azóta 2 naponta megduzzad hol az alsó, hol a felső ajka, kapott rá kalciumot is, kipróbáltuk az Aerius-t is, de igazából kb. 8-10 óra alatt múlik el. Kisérő tünete a tenyér viszketés. Lehet ez allergia? Mit tanácsol kihez forduljunk? Tisztelettel: Vargáné Erika

Dr. Hangonyi Csilla válasza ajakduzzanat témában

Kedves Erika!

Férje tüneteit okozhatja allergia. Komplex kivizsgálása szükséges. Allergológushoz, vagy bőrgyógyászhoz forduljanak, hogy a szükséges allergia vizsgálatokat, laborvizsgálatokat el tudják végezni. Addig ne fogyasszon semmi új ételt, italt, tartósító, és színező anyag tartalmú élelmiszert, vezessen ételnaplót.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2016. január 08., 19:19; Megválaszolva: 2016. január 10., 23:15
Kérdések és válaszok: Allergia
Tartós beteg igazolás...
Tisztelt Szakértő! Van egy 6 éves kisfiam, aki multiplex allergiás (tej-tojás, banán) . 9 hónapos kora óta tejmentesen étkezik. Előfordult az...
Jód allergia
Piros folt a boron, etelallergia?
Csánkiütések, angiödéma...
Honnan tudjam, hogy allergiás vagyok...