• Vizenyős piros foltok a testen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A nap tobb idoszakaban, 30-40 perces idotartamokra kisebb nagyobb piros foltok jelnnek meg a test kulonbozo pontjan, atlag napi 3 alkalommal, tobbnyire etkezes kozben de volt ra pelda hogy maskor is.30-40 percig eross ego viszketes all fent majd egyszeruen eltunik.Ejszaknkent viszket/eg talpam, bedagadnak az ujjaim es tenyerem is viszket, a viszketest hideg viz csillapitja csak.Voltam etel pollen fem alergia vizsgalaton mind negativ, hasi ultrahang, ful orr gegeszet, fogaszat, nogyogyaszat, borgyogyaszat, laborvizsgalat (ver vizelet szeklet)gasztroenteorologia, minden eredmeny negativ kiveve az utobbinal helikobakter virusra pozitiv de a kiirtasa megtortent.Betegsegem tobb mint 3 eve tart.Kerem adjon otletet mi okozhatja vagy ennyi kivizsgalas utan hova forduljak?

        Dr. Csáki Csilla válasza a viszkető foltok témában

        Kedves Kérdező! A csalánkiütéssel, feldagadással járó betegségek specialistája Magyarországon dr. Farkas Henriett, a SE Kútvölgyi Kórházban lehet elérni. Esetleg őt felkereshetné a leleteivel, hátha van még ötlete, de az esetek többségében soha nem derül ki a kiváltó ok és csak tüneti kezelés jön szóba! Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Kérdés: 2014. június 28., 17:34; Megválaszolva: 2014. július 01., 07:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: