• csalán kiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ez a csalánkiütés már 5.alkalommal lett úrrá rajtam 1992, 2002, 2007, 2009, 2011.Először füstölthúst ettem és már másnap jelentkezett. A kórházban fém érékenységet, majd candida gombát találtak. A tünetek egyre jobban súlyosbodtak, folytogattak, kialakult egy gyógyszer allerga.Kivették a mandulámat ez gócként szerepelt, de a kiütések visszatértek. A candidára Dermyket szedtem 1 teljes évig megellőzésre, de mind hiába a kiütések újra visszajöttek, aeriust, mér napi kettőtszedek hideg vizes ruhával borogatom.Őszintén nem tudom mi tévő legyek.Ebben szeretnék segítséget kérni előre is köszönöm

        Dr. Stehlich Gábor válasza a csalánkiütés témában

        Tisztelt Kérdező! Fémérzékenység nem okoz csalánkiütést, csak ekzemát. A Candida őrület is felejthető. Szakorvos teljes kivizsgálást tud végezni. Ha ott sem találnak semmit, akkor marad az Aerius vagy hozzá hasonló készítmény. Az Aeriusból napi 4 tbl-t is lehet szedni. Tisztelettel: Stehlich Gábor


        Dr. Stehlich Gábor
        Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus Itt kérdezhet

        Dr. Stehlich Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 01., 21:41; Megválaszolva: 2012. március 02., 16:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: