• Eosinophyl szám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kisfiam eosinophyl száma 24%. A gyermekorvos allergia vizsgálatot kért, ami negatív lett. Féregpete vizsgálaton is túl vagyunk, ami szintén negatív lett. Van egy macskánk ami miatt toxicologiai vizsálatot is végeztek (vérvétel volt elküldve) ami szintén negatív lett. Az szeretném tudni, hogy ezen kívül mi okozhatja még a magas számot és mi történhet, ha nem derül ki az oka és ilyen magas marad?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a eosinophylia témában

        Tisztelt kérdező! Az, hogy egy allergiavizsgálat negatív lett, még nem jelenti azt, hogy a gyermek nem allergiás semmire, hiszen sokkal több allergén van, mit amire vizsgálni tudunk. Rendszerint csak a leggyakoribbakat nézik meg. Jó, hogy elvégezték a fenti vizsgálatokat és megnyugtató, hogy nem derült ki parazita fertőzés. Véleményem szerint követni érdemes a gyermeket, de egyéb teendő tünetek híjján jelenleg nincsen.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 17., 10:43; Megválaszolva: 2011. november 20., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés