Halsaláta 1.
Hozzávalók:
- tengeri halfilé
- friss zöldségek
- öntet (joghurt/tejföl + majonéz)
Elkészítés:
A tengeri halfilét mikróban pár perc alatt megpároljuk, villával darabokra törjük. Ha netán szálka lenne benne, kiszedjük. Friss zöldségeket aprítunk: uborkát, paradicsomot, salátát, lilahagymát, póréhagymát, cukkínit és hozzá keverjük egy nagy tálban a halhoz. Végül ráöntjük az öntetet, ami lehet majonéz és tejföl fele-fele arányban, vagy ízesített joghurt, esetleg készen kapható öntetek (pl. fokhagymás). Pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
Hasonló receptek
Sajtkoktél
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Feta-tonhal saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Narancsos-fokhagymás spenótsaláta
Saláta, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes