Almás burgonyasaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 600 g burgonya
  • 400 g alma
  • 100 g trappista sajt
  • 50 g vöröshagyma
  • 3 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál napraforgóolaj
  • 1 kávéskanál mustár
  • fehér bors ízlés szerint

Elkészítés:

A megtisztított burgonyát héjában megfőzzük, a megfőzött almát kis kockákra vágjuk, a vöröshagymát lereszeljük. A karikákra vágott burgonyát, almát, vöröshagymát összekeverjük és leöntjük a citromléből, olajból, mustárból, sóból, készített salátaöntettel. A végén keverjük össze a kis kockákra vágott sajttal. Lehűtve fogyasszuk. Díszíthetjük friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal.

Hasonló receptek

Gyümölcssaláta túrókrémmel

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Kukoricás rizssaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Tzatziki saláta 3.

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: