Juhtúróval töltött gomba (sütőben sütve)

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 6 nagy gomba
  • 10 dkg juhtúró
  • 5 dkg sajt
  • két kisebb fej paradicsom
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

Egy lábosban vizet forralok, beleteszem a megtisztított gombafejeket és 2 percig főzöm. Kiveszem, lecsepegtetem egy tésztaszűrőben. Egy tűzálló tálat kiolajozok, a gombafejeket beleteszem, sózom, borsozom, majd megtöltök őket juhtúróval és mindegyikre egy kis darab sajtot vagy egy karika paradicsomot teszek. Megpermetezem oliva olajjal és 15 percig sütöm.

Hasonló receptek

Hagymás krumpli fokhagymás spenóttal

Vegetáriánus, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Fejes káposzta tekercs

Vegetáriánus, Közepes

Allergia, Hízókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gomba tejfölös-sajtos mártásban

Vegetáriánus, Könnyű

Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: