Zöld paradicsom csatni

Ételtípus: Egyéb Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 20 zöld paradicsom héjával feldarabolva
  • 5 piros alma héjával feldarabolva
  • 3 piros húsos paprika
  • kimagozva
  • feldarabolva
  • 4 hagyma
  • megtisztítva
  • feldarabolva
  • 1 1/2 evőkanál só
  • 1 1/2 evőkanál bors
  • 1 1/2 teáskanál fahéj
  • 3/4 teáskanál őrölt szegfűszeg
  • 2 1/2 csésze cukor
  • 2 csésze almaecet (vagy 1/2 csésze almalé + 1 és 1/2 csésze fehér borecet)

Elkészítés:

Mindent beleteszünk egy nagy lábosba és lassan, közepes melegen felfőzzük. 30 percig fedő nélkül csendesen főzzük, néha-néha megkavarjuk. Előkészített, forró csavaros üvegekbe öntjük, s azonnal lezárjuk.

Hasonló receptek

Tzatziki (Joghurtos uborkaszósz)

Egyéb, Közepes

Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Whisky lekvár

Egyéb, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Alma csatni 2.

Egyéb, Közepes

Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: