Zöld paradicsom csatni
Hozzávalók:
- 20 zöld paradicsom héjával feldarabolva
- 5 piros alma héjával feldarabolva
- 3 piros húsos paprika
- kimagozva
- feldarabolva
- 4 hagyma
- megtisztítva
- feldarabolva
- 1 1/2 evőkanál só
- 1 1/2 evőkanál bors
- 1 1/2 teáskanál fahéj
- 3/4 teáskanál őrölt szegfűszeg
- 2 1/2 csésze cukor
- 2 csésze almaecet (vagy 1/2 csésze almalé + 1 és 1/2 csésze fehér borecet)
Elkészítés:
Mindent beleteszünk egy nagy lábosba és lassan, közepes melegen felfőzzük. 30 percig fedő nélkül csendesen főzzük, néha-néha megkavarjuk. Előkészített, forró csavaros üvegekbe öntjük, s azonnal lezárjuk.
Hasonló receptek
Bundás kenyér sütőben
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes
Padlizsánkrém
Egyéb, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Alma csatni 2.
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes