Zöld paradicsom csatni

Ételtípus: Egyéb Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 20 zöld paradicsom héjával feldarabolva
  • 5 piros alma héjával feldarabolva
  • 3 piros húsos paprika
  • kimagozva
  • feldarabolva
  • 4 hagyma
  • megtisztítva
  • feldarabolva
  • 1 1/2 evőkanál só
  • 1 1/2 evőkanál bors
  • 1 1/2 teáskanál fahéj
  • 3/4 teáskanál őrölt szegfűszeg
  • 2 1/2 csésze cukor
  • 2 csésze almaecet (vagy 1/2 csésze almalé + 1 és 1/2 csésze fehér borecet)

Elkészítés:

Mindent beleteszünk egy nagy lábosba és lassan, közepes melegen felfőzzük. 30 percig fedő nélkül csendesen főzzük, néha-néha megkavarjuk. Előkészített, forró csavaros üvegekbe öntjük, s azonnal lezárjuk.

Hasonló receptek

Körte csatni mazsolával és dióval

Egyéb, Közepes

Gluténmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Tzatziki (Joghurtos uborkaszósz)

Egyéb, Közepes

Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mogyoróhagymás-tárkonyos sárgarépakonzerv

Egyéb, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: