Hercegnő / Shepherd's pie
Hozzávalók:
- 40 dkg darált sertéshús
- gluténmentes ételízesítő
- 2 kg megpucolt burgonya
- vaj (a burgonyapüréhez)
- olaj (a sütéshez)
- kakukkfű
- tej
- só
Elkészítés:
A szokásos módon elkészítjük a burgonyapürét. A darált húst olajon megpirítjuk, megszórjuk kakukkfűvel és ételízesítővel. Kiolajozunk egy nagyobb jénai tálat, beletesszük a burgonyapüré felét, rá a darált húst, végül a püré másik felét. Sütőben addig sütjük, míg a teteje barna nem lesz. Tálaláskor savanyúságot adunk hozzá.
Hasonló receptek
Spenótos csirkemell pennével
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Cukormentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Malac osso buco
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Tojásos rakottas
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes